Jsphotovideo /0146794409 (new )

By: Fadzlie Baharun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Sep-2007 17:24 Email | Share | | Bookmark
Pesanan

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
Pesanan Buat Diriku
Dalam kepayahan ingatlah masih ada yang lebih menderita daripada dirimu
Dalam kesenangan jangan lupa amanah yang diberikan kepadamu
Dalam terlupa tak akan terlepas dari dosa
Dalam kehidupan tak ada yang lebih mulia melainkan di sisi Tuhanmu ( Allah )








Quote:
shasmanizam - Rumah tu, tempat pekerja kontrak tinggal. Bebudak dalam pic tu.
Abah Along - Thank abah.
kay - Just used mystical lightning..
Rafi - Ok gak tu.. Blehlah gak pi minum teh tarik..
zai - Alhamdulillah..Masih merangkak nak ambik gambar ni
ScHoePenToeTer - Pic 1st tu banyak mengajar aku erti syukur
kak kham - Ingatan buat aku yang sering lupa ni kak
mshafie - Adjust unsharp jer fie
asmanphotography - tima kasih bebanyak bro.nanti aku cuba tengok kat yahoo

Quote:
Pasangan pengantin mahupun sesiapa juga ynga memerlukan perkhidmatan photographer area Muar @ Johor boleh merujuk kepada En. Zulhizam http://zulitech.fotopages.com/.



Tuesday, 18-Sep-2007 16:34 Email | Share | | Bookmark
Lightning ( Mystical Lightning )

 
 
 
Quote:
Hari ni, kami sekeluarga berbuka dalam kegelapan. Kadang² perkara macam ni berlaku kat sini. Malam ni, agak lama sikit black out. Hampir 3 1/2 jam.Sebenarnya memang sedih gak. Tapi, Allah tu maha adil.. Ada pula kesronokkan lain yang timbul... Maksud aku, dapatlah aku belajar pula skill yang macam ni.





Quote:
aidura sofiee - ilham hadir setelah blackout
reyanz - x juga kena potong bil. tapi dalam keadaan ni sama gak..
ju.sricandid (a lady shooter) - Memang betul.. thank's
Kak Leen - Betul kak leen, aku pun lalui juga macam tu.. Sekarang ni semua dah lebih mudah..
BlueShades - Sini SESB, macam mana nak marah bulan ni jak dah hampir 5 kali blackout.
doubleukayes -tima kasih..
jeff - Guna software mystical lightning pasti dapat buat..
Ouled Kenitra - Ya betul bro.. Allah tu maha adil..
muhd shafie - keadaan biasa dah kat sini.. Banyak kat sabar fie.. & kena pi berubat tu..
dOd - yang atas tu anak-anak aku kak.Diorg rasa happy jak main lilin, tapi yang bawah tu sedih x ader line nak sms tunang..
WanZee - Tima kasih bro wan.. Salam juga untuk wan & famili..
asmanphotography - tima kasih bro asman..
Abah Along - Abah cubalah memang seronok..
za - tima kasih..
zai - dia happy sbb bleh tiup² lilin tu
mknace - iya memang betul. Alhamdulillah hari tu redup sikit.
akuasyiek - thank's
Rafi - Salam Ramadhan untuk Bro Rafi & famili
karma rulez -
kay - thank's
tariqzaidanirah - Sekarang ni pengganti kitalah pula yang buat
nanie -
e c a h - Bab ni yang terfikir nak buat dalam gelap
dOd - ooo... patut akak x masukkan resepinyer.. p/s : internet ada problem sikit
zul - Ilmu Allah zul, bila² masa jer..


Saturday, 15-Sep-2007 19:06 Email | Share | | Bookmark
My Heart

 
Quote:
Model aku ni seorang yang periang & peramah. Usia 2 tahun 1 bulan. Bahasanya belum banyak yang bleh difahami. Tapi, dia gaklah salah seorang penghibur & penyeri hidup aku.



Wednesday, 12-Sep-2007 14:59 Email | Share | | Bookmark
Kg. Gas

Ramadhan Al Mubarak
Quote:
Semoga Allah mempermudahkan segala kesulitan.Mengisi hati dan jasad dengan kasih & cinta kepadanya. Apa yang terujud mahupun tercipta adalah dengan keizinannya.Tiada yang lebih indah daripada ciptaanNYA.Bersempena bulan Ramadhan yang mulia ini, semoga hati² kita mahupun nafsu dapat terdidik untuk meneruskan sebuah kehidupan yang penuh barakah.. Amin Ya Allah..







Monday, 10-Sep-2007 21:37 Email | Share | | Bookmark
Effect

 
 
 
View all 6 photos...
Quote:
Lokasi : Halaman Rumah Kg. Matan Ranau
Masa : 04.00 pm
Model : Keluarga Angkat ( Bapa ) ( Ijan ) ( Agang ) ( Elmywati ) ( Adik & Lelok )

.





Quote:
Bapa, Mami, Gimpong, Uyyah, Naz, Elmy,Ijan, Agang, Ganak,Ani & Adik.
Jutaan terima kasih di atas kasih sayang & apa juga yang telah diberikan kepadaku. Segalanya tidak akan terbalas olehku. Semoga Allah melindungi semua. Salam Ramadhan untuk semua


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net