Jsphotovideo /0146794409 (new )

By: Fadzlie Baharun

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-May-2009 07:58 Email | Share | | Bookmark
Unduk Ngadau Sandakan

Sabahan Singer
 
Unduk Ngadau 2008
View all 13 photos...
Unduk Ngadau 2009 ( Sandakan )
Tahun ni, Js x dapat nak bagi masa untuk cover unduk ngadau 2009. Sebabnya, Js ambik shot kat Kg. Tinosa ( Majlis Pertunangan ) Beberapa keping gambar yang berjaya di ambil ni pun hanyalah selepas majlis tersebut tamat. Dan ianya adalah dipenghujung temasya unduk ngadau.





Unduk Ngadau 2009

Unduk Ngadau 2008


Quote:
aidura sofiee - Thank's
meorjay - yang cantik modelnya tu bro
adelina - Kalau kena sentuhan Qasih Andaman tentu lebih menyerlah ni...
suhana_dye- A'a asalkan dapat yang last tu.. kira ok ler
rvan_1983 - Modelnya memang cantik.
shafie_81- Rambut jer ker bro..
jeff - Peserta unduk ngadau mesti yang terpilh jer
naqib najib - pendek cerita kira macam tu ler


Tuesday, 12-May-2009 19:01 Email | Share | | Bookmark
Dayung

 
 
kalau pun mega merah bersinar indah
itu tidak bermakna arus biru menghidang juadah
sedangkan kilauan langit tersenyum gembira
bukan bermaksud jiwamu merdeka

Mungkin hari sudah berubah
atau barangkali suasananya tidak sama
berbekal pendayung usang dengan tenaga tua
merentas sungai dan samudera
dengan andaian berharap dan berusaha

Quote:
Sudah agak lama juga aku teringin sangat nak shot sunset. Rasanya ada kepuasan bila dapat shot gambar yang kita ingini.Makanya aku ambil sedikit masa untuk shot kat kampung ibuku.. walaupun berpeluang ambik shot 2 keping ni saja.





Quote:
aidura sofiee - Thank's Aidura
1961 - Hasilnya x ler sepower tuk punya karya..
mshafie - Sememangnya kampung ku tetap indah di mataku walaupun x pada yang lain
KakiCandid - Ya Insya Allah Yati.. Next time kita kami mau ikut juga.
baning - Terima kasih baning, sekadar luahan anak kampung
JEHAN NAJIB - Terima kasih
jeff - satu kebetulan bro. jarang juga dapat pi masa macam ni
suhana_dye - kampung batu putih batu 7 bah ni


Sunday, 10-May-2009 19:38 Email | Share | | Bookmark
Taufik & Rasitah

 
 
 
View all 9 photos...
Quote:
MAJLIS BERTUNANG
Taufik & Rasitah
10hb Mei 2009
Kg. Tinusa 1, Batu 7 Sandakan
Solekan & Pelamin : Qasih Andaman








Friday, 8-May-2009 19:56 Email | Share | | Bookmark
Sony Alfa 700

 
 
Quote:
Setelah sekian lama aku menggunakan kamera Nikon.. Ntah macam mana aku berpeluang plak mencuba kamera A700 Sony DSLR dari seorang rakan karibku. Kebetulannya dia pergi berkursus untuk beberapa hari dan dia memberikan amanat kepadaku untuk mencuba kamera barunya itu. Walaupun aku agak bz menyiapkan beberapa albumĀ² yang dalam proses terakhirnya.. Namun aku cuba juga ambil peluang untuk mencuba kamera ni.. Dan inilah hasilnya.........................






Wednesday, 6-May-2009 15:47 Email | Share | | Bookmark
Faizal & Fetranah

 
 
 
View all 22 photos...
Quote:
MAJLIS BERTANDANG
Faizal & Fetranah
Sandakan Hotel

Make Up - Kims
Pelamin - Js Boutique















[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net