Jsphotovideo /0146794409 (new )


My name: Fadzlie Baharun
My Fotopage: http://syahmie12.fotopages.com/
About me: Contact No: 0146794409
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Andaman Adreen
Latest entry:Komen Pengantin
Assalamualaikun dan salam Sejahtera… Firstly, saya nak ucapkan thanx a lot kat family ANDAMAN ADREEN kerana telah merealisasikan impian perkahwinan saya. Mula2 saje jer search internet survey2 butik pengantin yg ada kat area2 berhampiran dgn umh. Ntah cane muncul lak ANDAMAN ADREEN. Setelah dikaji selidik & membaca komen2 serta feedback dari org ramai, saya mula tertarik dgn butik ni.. Seminggu sblm bertunang, saya terus call kak reen empunya butik ni utk membuat tempahan 7 dulang hantaran pertunang... View this Fotopage entry
Asfarina....
Juanita Jaafar
Latest entry:REDUEAN+ZAHARAH
Posted here 3 editing samples work for Full-cover Custom Album Sized 10''x12''. Whoever interested with our editing work, feel free to contact us. Lady Photographer Juanita Jaafar Tel: (012) 698 4374 Email: sricandid@gmail.com Website: http://sricandid.weebly.com/ :-> View this Fotopage entry
reception at Putrajaya
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
dinyraof wedding photographer suhaimisabli
Photographer : Suhaimi Editing : Suhaimi tel 0163757466 facebook suhaimisabli suhaimi View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
Arazzs Razwill
Latest entry:FACEBOOK
Dear everyone, For further updates of my gallery, feel free to visit my facebook as follows: http://www.facebook.com/#!/pages/ArazzsRazwill-Photography/154228084613655 View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
Mohd Shafie Muhamad
Latest entry:Spinning
View this Fotopage entry
asman photo
I have moved to http://www.facebook.com/asmanphotography Sila pergi ke http://www.facebook.com/asmanphotography View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
Ms Suzane DaHLin
Latest entry:Selamat Hari Raya From Us
View this Fotopage entry
Spirits Photographer
Latest entry:Jom terjah Sahur
Canon EOS 7D test try shut apa lagi... layari sendiri di FaceBook saya http://www.facebook.com/rithauddin atau boleh layari http://blog.extrumedia.com kalau tengah free lah ... layang. For more picture visit my blog and facebook... and blog [dot] extrumedia [dot] com thanks. Ahmad Rithauddin a.k.a Spirits Founder + Principal Photographer Hot line: 012 330 5858 Email: spiritsdin@gmail.com View this Fotopage entry
asma azura mn
Latest entry:Birthday & Wedding Jun 2010
13 June 2010 - Kami menyambut hari ulangtahun kelahiran yg ke 3 Arina Aisyah di Pasir Mas & Pengkalan Chepa bersama keluarga tersayang... pada pendapat ibu pada hari2 istimewa mcm ni lah yg ditunggu2 utk berkumpul bersama2 keluarga tercinta di samping bertanya kabar berita diri masing2. Walaupun duduk berdekatan, ttp x pernah bersua kerana masing2 sibuk menguruskan kehidupan masing2. Insyaallah dgn Izin Allah, ibu akan sentiasa berusaha menyambut hari2 istimewa ini bersama2 keluarga tercinta. Bulan jun j... View this Fotopage entry
cendawan liar
DAH PINDAH....http://ladywa.blogspot.com/ View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
muhammad shafie
Latest entry:reranting
ari ni hanya reranting yg menjadi taruhan aku kali ini. entah mengapa aku rasa reranting ini sangat bermakna bagiku..aku pun tak tau. smoga reranting ini menjadi satu ikatan yg kukuh diantara aku dan sahabat2 fotopages. View this Fotopage entry
suatu sinar
JAMAL PHOTOGRAPHER
facebook : Jamal Wahab View this Fotopage entry
jurugambar kahwin snapfever com
Latest entry:coming soon.....
coming soon....... ++isfann ++www.snapfever.com ++019 330 86 20 ++ isfan.snapfever@yahoo.com http://isfanizal.fotopages.com http://www.flickr.com/photos/isfann http://www.snapfever.com facebook ID : isfan iskandar View this Fotopage entry
Adrin and Zai
Latest entry:Dubai Outlet Mall & Gold Souk
Having a vacation in Dubai, UAE from 23rd April - 30th April, 2010 View this Fotopage entry
in gold souk
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
Daing Mohd Ahmad
Latest entry:Fahmy & Yanty
View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
khoirul amal
Latest entry:Trip to kuching
Alhamdulillah.. sampai juga ke kuching.. lagi pict kat my schoepentoeter.wordpress.com :-) View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
Nor ezy
Latest entry:Taiping... & Bukit Merah Lake Town Resort
View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
ZUL ARIS
Latest entry:MANJA Photography 012-9779496
http://www.facebook.com/MANJAPhotography http://www.facebook.com/MPZul View this Fotopage entry
Roland Hashim
Latest entry:Yasmin Ahmad: Al-Fatihah
Saya berasa sungguh sedih atas pemergian pengarah tersohor Yasmin Ahmad ke rahmatullah. Saya merupakan antara fotografer yang terlibat di majlis filem Talentime bulan Mac 2009. Allahyarham merupakan seorang yang baik hati, mementingkan orang tua dan keluarga, dan mempunyai pandangan positif terhadap keyakinan diri dan cinta. Kehilangan Allahyarham pasti dirasai dan saya amat berbangga terlibat dalam projek Allahyarham sebelum ini. Semoga roh nya dicucuri rahmat. Al-Fatihah... A Roland Has... View this Fotopage entry
yasmin ahmad
Intan D Little Msian Ambassador To Saudi
Latest entry:THE ARRIVAL OF OUR BUNDLE OF JOY ON 12.05.09
- Alhamdulillah...pleased be to ALLAH S.W.T as I have safely delivered a precious little prince- MUHAMMAD HAZIM IMAN BIN ANUAR on 12th May 2009 at Pantai Putri Hospital in Ipoh... - Will upload his charming pics later....- - C ya....- Wassalam... ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Siti Ruzaimah Ghazali
Latest entry:Arissa (3rd) & Aariz (1st) (Birthday Bash | Shah Alam)
Salam, Ini adalah merupakan kali ke-4 utk bday Arissa, dan kali pertama utk bday adiknya; Aariz. Arissa menyambut bday nya yg ke-3 dua kali dis year; recently was organized at her school. And last weekend at her home sweet home celebrated together with her adik. I really adore the way they creatively decorated the house and turned out to be a very cheerful colorful party place for kids. Gotta hire them for my own in the future ;) Lots interesting things & elements during dis party. There were so... View this Fotopage entry
ali awang
Latest entry:Sweet Smile
View this Fotopage entry
Danish Alkausar
Latest entry:Muhammad Danish Alkausar
Sori lama tdk entry coz sibuk shoot time cuti2 seolah ni bersama geng JSPhotovideo http://syahmie12.fotopages.com/ , maklumlah time cuti2 sekolah ni lah banyak offer shoot tuk wedding. boleh tgk gambar2 yang kami telah shoot. Untuk hari ni masukkan gambar my family dulu.. :-D . Kasih Seorang Insan Bernama Ayah.. Jasamu Ummi Tidak Terbalas.. View this Fotopage entry
Eddie PhotoVideo Professional PhotoVideographer
Latest entry:Pameran Pengantin PWTC this weekend
Come visit us Eddie PhotoVideo and Akademi PhotoVideo at Pameran Pengantin PWTC this Friday 13th Nov till Sunday 15th Nov 2009. Free honeymoon package for local and international as well as free gift only from us. Details pls visit our booth no 18 at PWTC. Pls add me at Face Book for regular update just type Eddie PhotoVideo or click this link http://www.facebook.com/pages/Eddie-PhotoVideo/171380766377?ref=ts Click Here => http://www.eddie-photovideo.com( More pictures and details) Looking For Pho... View this Fotopage entry
Irvan Nanie
Majlis Pernikahan Yanti Masjid Ranggu Batu 8,Tawau Andaman : Kak Shima Tel : 0198043666 Selamat Pengantin Baru... 8-) 8-) View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
Amrul karim
Latest entry:flickr.com
saya pindah rumah ke http://flickr.com/amrulkareem View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
tajul haslam tajudin
Latest entry:Majlis Pernikahan NURBAYA & FAIZAL - kulim
View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
DDmomi Daniel Damia
Latest entry:Jom berBLOG lakss...
Sempena hari Wilayah Persekutuan nih (walaupun esok aku tak cuti coz keje kat Selangor) dengan rasminya aku telah pun membuka BLOG.. Sebenarnya aku dah lama start ber'blog' nih... ada kat list sebelah tuh... yg citer pasal aku peknen+breastfeed tuh... tapi BLOG yang nih kira secara rasminya 1st update... pas2 ni cerita2 hangat dan sensasi adalah lebih kat BLOG tuh... FP ni just kalo nak lepas2 rindu jer... sayang plak kalo nak tutup terus... :-D LOL Aku dah start boh entry sejak new year arituh... tapi... View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Treasure Life Enjoy Life
Latest entry:Sofeya Rafeeka
Sis,maaf yer lewat upload gambar feya.. View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Lestari nidzam
Latest entry:ATAS NAMA ISLAM
ATAS NAMA kekejaman juga saya menghentikan operasi fotopages ini. Kita sama-sama berjuang mengasingkan israel dari dunia ini. berpindah ke http://www.flickr.com/photos/mazdin3 http://irismatahatiku.wordpress.com/ View this Fotopage entry
amir majdi
Latest entry:TW steel models
View this Fotopage entry
aqil marzuqi
Latest entry:Enakyo, GIFU
Salam Semua... ...hari nih lepas sarapan di joyfull (betui ke eja,lupa daaaa)... ...kiteorg bertolak ke Enakyo dlm 20 minit gak... ...sampai di Enakyo,kiteorg ronda2 di daratan dulu... ...pastu naik bot laju tu 30 minit... ...pastu pi atas jambatan antara genting tu... ...subahanallah cantiknye ciptaan Illahi... ::kat belakang tu jambatan yg akak kiteorg pi lepas ni... ::antara pemandangannye... ::dlm bot laju... ::kat luar bot... ::sukenye aqil main lompat2 atas batu tu... :... View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
Hafiz Elmy
Latest entry:Day 4 @ Dubai
Transit for about 15 hours at Dubai International Airport. Went out to Emirates Mall, Burj Al Arab and Al Ghurair Mall. So tired to travel around with that kind of weather though... After Maghrib ( we spent about 6 hours in Dubai) and dinner, went back to Airport. Struggling to get a taxi from Al Ghurair..finally Alhamdulillah managed to get one. so lucky, the taxi driver said they were demonstrating against the government to have their monthly pay rather than the current system which is based on commissio... View this Fotopage entry
Rajiv Chopra
Latest entry:Halebidu
Halebidu was, it seems, one of the capitals of the Hoysala Empire of South India, some 1,000 years ago. Halebidu Temple represents some of the most fantastic temple carvings of the Hoysalas. I went there some 22 years ago, when I was doing my MBA. This was one of those weekend trips we used to make. We'd get into a hired vehicle, and move. Those were the times when the world was young and at our feet. Halebidu was fantastic. My first sight of the temple simply took my breath away. If I had a week the... View this Fotopage entry
Carving 2
Qimie Zam
Latest entry:Berbuka @ Cyberjaya
Lama dah tak hapdate disebabkan kesbokkan melampau. Kali ini aku nak buat food review plak. Last Friday, I had this Majlis Berbuka Puasa with MCMC and anak-anak yatim @ Kelab Komuniti Cyberjaya. The venue.. amazingly beautiful since it is surrounded with tasik. The restaurant siap ada tempat makan yg open air so that you all can nikmati hidangan with angin sepoi-sepoi bahasa. Although we didn't get the chance to sit there sbb kami masuk restaurant agak lewat so org lain dah chop dulu tempat tuh. The ... View this Fotopage entry
raisyam abrahman
Latest entry:Pre-Aidilfitri
Time to prepare LOL View this Fotopage entry
Fish for sale
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
Latest entry:Perpindahan ke Rumah Baru
Assalamualaikum.. Memang dah berhenti terus aku nih dari meng"Update" fp nih.sebab nya sekarang ini aku sudah pon berpindah ke Rumah baru.iaitu Blogspot.sebab ianya lebih senang dah ringkas...jadi aku mengambil jalan untuk meng"update" ke blogspot terus.selain dari tuh boleh lah aku berkongsi apa2 dengan apa yang aku dapat di sini.hehe..okey lah..Selamat Tinggal Fotopages. http://teratakperpatih.blogspot.com View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Karma Rulez
Latest entry:Final Year Project - Audio Visual (Major)
These are the production of my very own FYP. In order to complete this project, there are two parts that need to be done; major and minor projects. For Media Innovation, we have three major streams which are Audio Visual, Environmental Media and Website. I chose Audio Visual as my major project while Environmental Media and Website as minors. My product is Melaka – Endless Amazements!; a tourism campaign to promote Melaka for local tourists. To see the video, kindly visit this link http://www.youtube.... View this Fotopage entry
syafqazhar syafiq
Latest entry:Will be right back
Sekarang ni syafiq lebih bergerak aktif kat FLICKR.. So,jemput2 la ke sane ek... Click le kat sini : http://www.flickr.com/photos/syafqazhar View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
iqhwanizhaq muhammad
Latest entry:Visit Saudara Izham dan isteri di Liege
Jam 7.15mlm ; kami menaiki train ke Liege dan tiba sana pada 9.34mlm....Tujuan adalah ziarah Saudara Izham dan isteri yg baru sambung PhD di Liege University. Sebelum ini mrk di Mancheter University..disebabkan Prof beliau berpindah maka mrk juga turut berpindah...Kebetulan bawak Radzi kesana dan kami pun tak pernah kesana.... Bahasa yg digunakan adalah French dan berbeza ditempat kami yg bahasa digunakan ialah Dutch.. Rumah mrk betul² di tgh² bandar Liege. Kedatangan kami disambut mesra dgn juadah bee ... View this Fotopage entry
emmmm
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
Muhammad Ridzuan Ramli
Latest entry:New Home! Boikot FP!
Assalamualaikum.. Ekceli aku dah lama meninggalkan fotopages ni.. Cumanya aku tinggal aritu tak berbatu nisan.. Ramai yg masih dok masuk sini n tnya kenapa tak update. So di sini aku merasmikan penutupan rumah lama aku ni dan berpindah ke rumah baru aku di: http://ridzuanramli.com Kepada kawan2 yang masih setia dengan produk buatan Yahudi laknatullah ni cepat2 laa beralih ke rumah baru. (Dengar cita sapa2 yg letak banner boikot FP ni secara automatik akaun akan diterminate.. So silakanlah term... View this Fotopage entry
byxura freelance photographer
Latest entry:tayangan sempena RAYA aidilfitri @ RTM
View this Fotopage entry
REMAJA magazine
mcnods alsaufi
Latest entry:warming house party- ABG LA a.k.a Bro. Wari
entry nih adalah warming house party umah abg la... heheheh em...semua org gembira datang makan-makan kat umah abg la.... best nye... yang paling gembira bile ade kenduri ni biase ler... budak-budak la... mael plak.. belajar-belajar nak ambik gmbar.. konon le nk jadi camera man... huuhuh tiga raksasa kenit! dengan pose memasing... cik nur pon nak gak masuk dalam gambar... bersama tiga raksasa kenit... tuan rumah bersama oldies... wez pon nk enterframe same... THE OLDIES.. wez ngan cik... View this Fotopage entry
Rosidah Sadri
Latest entry:Goodbye Milano...Kami kembali ke Malaysia
Kenangan Naim bersama Ms Bettas & friends of 4B...esp Matteo, Allesandro & Emannuelle. Nafi' & Ms Bird...homeroom teacher of 2B...also with Sebastiano, Tomasso, Hiroyuki & Togo. Kawan2 Malaysia...Amir, Aisyah & K.Mira....and Auntie Rosa ;-) Bersama hero2 Milano Due, Haziq, Adam & kakak... :-> :-> :-> ...& group Varese...nice knowing all of you View this Fotopage entry
pirates village
LEa unTold
Latest entry:I'm Back in Malaysia!!!!
Dear All... Got back from Msia last end of July....YES..no updates..will do soon.. Anyhou..thanx for the comments..thanx for keeping in touch.. I'll be back with more shots soon...take care and happy Ramadhan next month Salam... Lea View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Meor Amir
Latest entry:Loveclicks
Setelah sekian lama berusaha, akhirnya pada 6.2.2009 lahirlah loveclicks resources @ loveclicks. Terima kasih buat rakan-rakan yang memberi sokongan dalam melahirkan loveclicks ni diantaranya Min Prettypeektures yang banyak membantu saya, adam, dolyn dan tak lupa juga buat isteri yang tersayang. Insyaallah, kami di lovecliks akan memberikan yang terbaik buat anda semua. Salam hormat dari saya, Meor Amir http://www.loveclicks.com.my(Our new website) View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
somchit pratchai
Latest entry:Laut China Selatan
View this Fotopage entry
mama saya
Latest entry:lama tak update
wah...rumah ni dah penuh dengan sawang....tak berupdate langsung...huhuhuh...belum sempat nak edit gambar... nanti2 mama update gambar masa raya ye...tungguu....sementara tu boleh la ke blog mama untuk update terkini keluarga kami... http://liwaniel.blogspot.com :-D View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
echa egha
Latest entry::: salams aidilfitri ::
hi semua..selamat menjalankan hari-hari terakhir ramdhan dan selamat hari raya.. maaf zahir batin.. echa busy sgt but i do have heaps of photo to be upload..huhuh..anyway thanks to everyone yg masih sudi singgah menyinggah ..thanks heapss.. salam manis, echa azman View this Fotopage entry
Jay Farhana
Latest entry:Ministry of Moment -the advert
booking contact no: 0123100879 [Shafiq Akmal] 8-) View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
sante villiamon
View this Fotopage latest entry
pesta tagunggu paitan
pena jingga
Latest entry:Langkawi - Day 1
saya minta maaf sbb terlalu lama tak update fp sy.....btw...tima kasih bnyk2 atas segala sokongan dan dorongan kengkawan semua....tocek...tocek...tocek... LOL View this Fotopage entry
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
cecima cima
Latest entry:Chibbi in action kamen! =]
View this Fotopage entry
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
Thomas Rining
Latest entry:English Tea House & Taman Indah Jaya
View this Fotopage entry
Quest Studio
Latest entry:Landskap-Masjid Putrajaya
View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
RASHDI AMIN
Latest entry:::: Blog kini berpindah :::
http://blog.peveyhack.com() Assalamualaikum, Dengan lafaz bismillah dengan ini adalah diumukan bahawa ini adalah post aku yang terakhir dalam fotopages nih. .. dah 2 tahun aku bersama fotopages ini memang terasa amat sedih untuk aku meninggalkannya. Banyak customer yang aku jumpa dari sini dan rakan2 fotografer.. dan inilah masa yang sesuai untuk aku berpindah pada blog yang baru. atas alasan yang kukuh aku mesti berpindah ketempat lain... pada para pengujung setia fotopages aku ini silalah jenguklah ... View this Fotopage entry
mines wonderland
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Mohd Amirul Adha bin Mohd Noor
WE MOVING TO OUR NEW HOMESITE.GO DIRECTLY TO HTTP://PELUKISGILA.FOTOPAGES.COM View this Fotopage entry
tak cool pon
Jenari aizul
View this Fotopage latest entry
noname noname
Latest entry:Fotopages ini DITUTUP/ This fotopages is CLOSED
Ditutup buat selamanya.. Closed for good... Good luck and cheers. Server Data Server Type: Apache/2.0.52 (CentOS) IP Address: 62.219.18.18 Whois | Reverse-IP | Ping | DNS Lookup | Traceroute IP Location Israel - Tel Aviv - Tel Aviv - Bzqint-dc Response Code: 200 Domain Status: Registered And Active Website Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv... View this Fotopage entry
al farooq
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES!!!!
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. . FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT FLICKR WEBSITE http://www.flickr.com/photos/alfarooq(http://www.flickr.com/photos/alfarooq) AND I'M CURRENTLY BUILDING A NEW WEBSITE FOR ALL BLACK & WHITE PHOTOGRAPHY. TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, ... View this Fotopage entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016